Albeda Zorgcontract

Inspirerend en praktijkrelevant onderwijs voor zorgorganisaties en zorgprofessionals die zich willen blijven ontwikkelen.

Een leven lang ontwikkelen

Met de huidige ontwikkelingen in de zorg en op de arbeidsmarkt is het van groot belang om als professional mee te bewegen. In samenwerking en afstemming met jou bieden we onderwijs op maat om jezelf te blijven ontwikkelen in je werk. Als Albeda zorgcontract bieden we een eigentijds en gevarieerd scholingsaanbod met diverse trainingen, erkende (vervolg)opleidingen, gecertificeerde keuzedelen en opleidingsonderdelen. Onze bevlogen en enthousiaste trainers en docenten delen hun actuele kennis en ervaring over het vakgebied. Ook voor zorgorganisaties is Albeda zorgcontract dé opleidingspartner.

Welke opleiding, training of scholing past bij jou?

Het complete en actuele aanbod van Albeda zorgcontract vind je op albeda.nl/zorgcontract. Je kunt je hier direct aanmelden. Heb je advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee welke opleiding, scholing of training het best past bij jouw opleidingsvraag of die van jouw organisatie.

'Het is fijn om praktijkervaringen met medestudenten te delen en daarvan te leren. Ook dat de groep niet zo groot is, zodat er voldoende tijd is om naar iedereen te luisteren.'

Ervaring van een van onze studenten